Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Duyurusu

2020-2021 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz;

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi uzaktan eğitim sistemimiz İlahiyat Fakültesi dışındaki tüm fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokullarındaki dersler Blackboard Öğrenme Yönetim Sistemi (ue.firat.edu.tr) üzerinden yürütülecektir. İlahiyat Fakültesi (lisansüstü, lisans, İLİTAM) öğrencileri ise Advancity Öğrenme Yönetim Sistemini (lms.firat.edu.tr) kullanmaya devam edeceklerdir.

Öğrenci Bilgi Sistemi’nde (OBS) kullandığınız kullanıcı adı ve şifresi ile uzaktan eğitim sistemine giriş yapabilirsiniz. Blackboard ÖYS’ye ilişkin eğitim videolarına ue.firat.edu.tr adresinde yer alan “Öğrenciler İçin Blackboard Eğitim Videoları” kısmından ulaşabilirsiniz. Advancity ÖYS’nin eğitim kılavuzuna ise lms.firat.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.

Uzaktan eğitim ile ilgili tüm soru ve sorunlarınız için bölümünüzdeki Bölüm Destek Koordinatörü (BDK) ile iletişime geçebilirsiniz. BDK listelerine http://fuzem.firat.edu.tr/tr/node/221 adresinden ya da kendi fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokullarının web sayfalarından erişebilirsiniz.

Güncel duyuruları ve paylaşımları Uzaktan Eğitim Merkezimize ait resmi Instagram hesabımızdan (@fu.uzem) takip edebilirsiniz.

Yeni dönemin tüm öğrencilerimize ve akademik kadromuza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü