Haberler

1. Uluslararası İstanbul Coğrafya Kongresi 20-22 Haziran Tarihleri Arasında İstanbul'da Gerçekleştirilecek Cuma, Aralık 21, 2018 - 19:32

Değerli Meslektaşlarımız, Saygıdeğer Bilim İnsanları,

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç.Dr. M.Taner ŞENGÜN Misafir Öğretim Üyesi Olarak Doğu Kazakistan Devlet Üniversitesine Gitti Cuma, Ekim 26, 2018 - 17:55

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Taner ŞENGÜN Ekim ayı içerisinde, Kazakistanın Özkemen şehrinde Doğu Kazakistan Devlet Üniversitesinde Coğrafya ve Ekoloji Bölüm Öğretim Üyelerine seminer ve Lisans öğrencilerine ders vermek üzere Kazakistan'a gitti. Doç. Dr.

"Türk Coğrafya Kurumu ve Faaliyetleri" ve "Küçük Buzul Çağı ve Sosyal Etkileri" Konferansı Salı, Eylül 25, 2018 - 13:46

İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümü tarafından düzenlenen konferansa, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr.

UJES Jeomorfoloji Eğitim Paneli Pazartesi, Eylül 24, 2018 - 14:56

Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer SİLER ve Doç. Dr. M. Taner ŞENGÜN'ün "Karanlık mağara" ile ilgili yaptığı çalışma Ulusal Basında Haber oldu. Salı, Mayıs 15, 2018 - 16:15

Elazığ'ın Keban ilçesinde, yöredeki  vatandaşlarca tespit edilen ve "karanlık mağara" adı verilen mağara literatüre  kazandırılacak. İlçeye bağlı Akçetepe köyü mevkisinde bulunan yaklaşık 900 metrekare  genişliğinde, 5 metre yüksekliğindeki mağara birbirine ara hollerle bağlı 3  galeriden oluşuyor.

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç.Dr. M.Taner ŞENGÜN Misafir Öğretim Üyesi Olarak Doğu Kazakistan Devlet Üniversitesine Gitti Çarşamba, Ekim 25, 2017 - 10:57

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Taner ŞENGÜN Eylül ayı içerisinde, Doğu Kazakistan Devlet Üniversitesinde Coğrafya ve Ekoloji Bölüm Öğretim Üyelerine ve Lisans öğrencilerine seminer vermek üzere Kazakistan'a gitti.

Eğitim sonucunda öğretim üyelerine katılım sertifikası verilmiştir. Doç. Dr. Şengün, Kazakistan Jeomorfoloji Derneğinin ilk Türk üyesi olmuştur.

Sayfalar